Esports

Les Curses San Silvestres de Benissa i El Verger obren el calendari a la Marina Alta

La prova de Benissa tindrà un recorregut de 3.800 metres i la de El Verger de 3.600 metres
Cartel anunciador de la carrera / Ayto Benissa

En aquestes dates nadalenques, les curses populars conegudes com a “San Silvestres” no poden faltar. Les primeres a disputar-se a la comarca de la Marina Alta són la “XXI S. Silvestre Vila de Benissa”, que en aquesta edició té caràcter solidari. Els beneficis es destinaran a l’Associació Alacant contra el Càncer, seu de Benissa.

La cursa principal per a adults començarà a les 10 del diumenge 17 de desembre, i els participants hauran de cobrir un traçat de 3.800 metres de longitud. La línia de meta estarà situada a la plaça Sant Jaume I.

L’organització ha previst l’entrega de samarreta tècnica per als primers 320 inscrits. La inscripció es pot realitzar al web somesport.es fins al dia 16 a les 12 hores. El preu per als adults és de 5 euros, mentre que els nens tenen la inscripció gratuïta.

Cartell anunciant de la cursa | C Pas a Pas

Eixe mateix diumenge, tindrà lloc la “IX S. Silvestre de El Verger”, prova que té una longitud de 3.600 metres i que es pot realitzar corrent o caminant.

La eixida de la prova serà a les 18 hores des de el carrer Cervantes, davant de l’ajuntament. El C. Pas a Pas i la Comissió de Reis són els organitzadors i demanen que els participants vagen disfressats, per a fer més divertida la carrera.

El preu per inscripció per a adults és de 3 euros i es pot formalitzar en la web de somesport fins al 16 de desembre a les 12 hores.

Hi haurà trofeus per als 3 primers tant en dones com en homes, majors de 16 anys. També es vol premiar al millor disfressa individual i al col·lectiu, de més de 4 persones.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *