Esports

Els equips de la Marina Alta continuen endavant en la “III Nostra Copa” de futbol

Triomfs per al CD Dénia, UD Calp, UD Benissa i el CD Jávea va aconseguir la seua passada en la tanda de penals
Onze del CD Dénia que va iniciar el partit davant l'Atzeneta / CD Dénia

Els equips comarcals que van jugar la 32a eliminatòria de la III Nostra Copa de futbol, competició organitzada per la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana, van aconseguir passar a la següent ronda.

El CD Dénia va guanyar en la seva visita al municipi castellonenc d’Atzeneta del Maestrat per 0 a 1. En el partit, els de Manuel Esteban van tenir oportunitats per haver resolt l’eliminatòria abans, però va caldre esperar fins al minut 54 perquè Andrés aconseguís l’únic gol del partit.

Els dianencs en la següent eliminatòria tornaran a jugar com a visitants, davant el Novelda Unión, equip que milita en la 1a FFCV.

Moncada 0 UD Calp 1

La UD Calp, va guanyar en la seva visita al Moncada CF per 0 a 1, en un partit marcat per la igualtat durant la primera part. En la segona, els calpins, que van superar en joc al seu rival, no van aprofitar les ocasions de gol creades. El gol de la victòria va arribar en temps de prolongació quan Omar va connectar un capçal que va enviar l’esfèric al fons de les màlles.

El pròxim rival per a l’equip dirigit per Lauro Techeira serà l’Odesia CF, equip que milita en la 1a FFCV i que pertany a Castelló de la Plana. El partit es jugarà en terres castellonenques.

Rafalafena 2 CD Jàvea 2

El CD Jàvea va haver de recórrer a l’encert en la tanda de penals per eliminar l’equip castellonenc del Rafalafena Castelló. El partit, després del temps reglamentari, va assenyalar un empat a dos. Els gols de la formació rojiblanca van ser obra de Javi i Isaac.

En la següent eliminatòria, l’equip que entrena Julio Ivorra haurà de realitzar un llarg desplaçament ja que jugarà davant del Vinaròs CF, equip que milita en la 1a FFCV.

UD Benissa 3 La Font 2

La UD Benissa, equip de 2a FFCV, que va eliminar La Font, que milita en una categoria superior com és la 1a FFCV, va guanyar en el partit disputat al camp de La Costa de Benissa per 3 a 2.

Els beniseres, que es van retirar al descans amb desavantatge en el marcador per 1 a 2, van reaccionar molt bé en la segona part. Marc va aconseguir el gol de l’empat i en el temps de prolongació, Kevin va anotar el gol de la victòria per a la UD Benissa, amb el que segueix avançant en la competició.

El rival del conjunt benisser en l’eliminatòria de 16a de final serà el CD Onda, en un encontre que es jugarà al camp de La Costa.

L’únic equip de la Marina Alta que encara no ha jugat la seua eliminatòria és l’Orba CF, que rebrà aquest diumenge al seu camp de La Marjal, a les 11 hores, al Santa Pola, rival que juga en la Lliga Comunitat.

El guanyador de l’eliminatòria es mesurarà com a visitant a l’At Jonense, equip de Villajoyosa que juga en la 2a FFCV.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *