Esports

Els escolars del Poble Nou de Benitatxell corren per solidaritat

La recaptació va destinada al Col·legi de Eduación Especial Gasgasindi i a 'Condenados al Bordillo'
Cartell de la carrera solidària / Aj.El Poble Nou de Benitatxell

L’alumnat del CEIP Santa María Magdalena del Poble Nou de Benitatxell continua demostrant un any més la seua faceta més solidària i empàtica. El centre d’infantil i primària organitza per a este dimarts, una carrera solidària els beneficis de la qual aniran destinats al Col·legi Públic d’Educació Especial Gasgasindi de Calp (traslladat temporalment a Benissa) i a l’Associació ‘Condenados al Bordillo’.

La prova, amb diferents recorreguts segons les edats, se celebrarà als carrers La Pau, Major i Mercat a partir de les 11.45 hores. Podran participar escolars, professors, familiars i totes les persones que vulguen col·laborar.

Cal destacar que les classes han participat en algun aspecte diferent de l’organització, com per exemple la sol·licitud formal de 3r A a l’Ajuntament per a la col·laboració dels mitjans de seguretat (Policia Local i Protecció Civil), la petició de 4t B de la periodista i fotògrafa del consistori per a cobrir l’acte, l’elaboració d’una notícia per part del tercer cicle de primària o un cartell per a donar difusió a l’esdeveniment esportiu que es va triar mitjançant un concurs convocat per a tots els cursos i l’autora dels quals és Rubí Sáenz.

‘Condenados al Bordillo’ és una associació comarcal l’objectiu principal de la qual és aconseguir la inclusió de les persones amb diversitat funcional. Actualment, realitza una sèrie de projectes dirigits a persones amb discapacitat per a potenciar totes les seues possibilitats de desenvolupament en un entorn el més normalitzat possible.

El CPEE Gargasindi és un centre educatiu que té com a propòsit la inclusió plena del seu alumnat amb necessitats especials perquè es beneficien dels ambients normalitzats en interacció amb els seus iguals. Com a centre específic, aposten per oferir una resposta educativa de qualitat adaptada a les necessitats individuals dels alumnes i les alumnes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *