Nadal

Xiquets hospitalitzats regalen els seus treballs als professionals de Pediatria de l’Hospital de Dénia

Els regals són estrelles preparades per penjar en l'arbre de Nadal, que els menors han elaborat durant el seu ingrés
Nens hospitalitzats regalen 'estrelles' als professionals de Pediatria de l'Hospital / Redacció

Al migdia del dimecres 13 de desembre, la Unitat de l’Aula Hospitalària de l’Hospital de Dénia ha celebrat l’acte de lliurament de regals als professionals que treballen a la planta de Pediatria. Es tracta d’una iniciativa que coincideix amb la proximitat de les festes nadalenques i que té com a objectiu agrair la tasca dels professionals sanitaris que cuiden dels nens ingressats.

Els regals són estrelles, adornades amb borles i botons, preparades per penjar a l’arbre de Nadal, que els menors han elaborat durant el seu ingrés.

En l’acte han participat la Directora de Cures i Serveis, Natalia Casado; el Cap de Pediatria, Dr. Josep Mut, i la responsable de l’Aula Hospitalària, Sonia Osa. Per a aquesta última, “l’acció és molt important, ja que és una manera que els nens puguin expressar el seu agraïment als professionals que els han cuidat durant la seva estada al centre sanitari”.

Per la seua part, els professionals han agrait el gest dels menors i han destacat la importància d’aquestes iniciatives per millorar la qualitat del temps que passen ingressats.

El centre de Dénia atén anualment a més de 2.000 nens a la planta de Pediatria. La Unitat de l’Aula Hospitalària ofereix a aquests nens un espai on poden continuar aprenent i desenvolupant les seves habilitats, malgrat estar ingressats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *