Societat

L’objectiu és restringir el trànsit al carrer Major de Dénia únicament als residents

Els veïns estan convocats a una reunió amb l'Ajuntament el 18 de desembre sobre el funcionament del futur bolard a instal·lar
La Carrer Major de Dénia / Miriam Pagán

Els veïns del carrer Major i colindants, a Dénia, estan convocats el pròxim dilluns 18 de desembre a una reunió amb l’Ajuntament de cara a la posada en marxa d’un bolardo automàtic al carrer Sant Josep.

Aquest era un dels temes tractats durant la reunió de barri, celebrada el dimarts 12 de desembre, entre el veïnat del barri Oest-Campaments amb la seua regidora de la zona, Maria Josep Ripoll.

El pròxim 18 de desembre, a la Casa de la Cultura, a les 19 hores, els veïns d’aquests cèntrics carrers dianencs tenen una cita, on els explicaran la posada en marxa d’aquest bolardo al carrer Sant Josep, el qual objectiu, ha remarcat Ripoll, és “restringir el trànsit, al carrer Major, només als residents”. La intenció és explicar-los com funcionarà aquest sistema i com podran accedir els residents. Però també, ha remarcat la regidora, escoltar els veïns, les seues necessitats, i resoldre totes les casuístiques existents, amb l’objectiu que puguen seguir accedint sense problemes.

D’altra banda, en la reunió de barri, també es donava a conèixer que, aquesta setmana, han començat les obres de conversió de l’antic centre educatiu El Rodat en el futur Museu de la Festa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *