Esports

Ondara celebrarà la seua “XIII San Silvestre” solidària amb la Residència d’Ancians el 26 de desembre

En un ambient festiu, és una bona oportunitat per a baixar els torrons amb un recorregut de 4 quilòmetres
Corredors a Ondara eixint de la plaça de bous / Javier Zamora

Ondara celebrarà la “XIII San Silvestre”, que en aquesta edició tindrà un recorregut de 4 quilòmetres per a acomiadar l’any d’una manera saludable i divertida; una carrera en què els participants podran córrer disfressats.

Com en edicions anteriors, hi haurà l’opció de fer la prova caminant, però sobretot passant un temps de diversió lluint les disfresses més originals.

Igual que en les últimes edicions, la recaptació de la carrera es destinarà a la Residència Mare de Déu de la Soledat d’Ondara. Per a això, la inscripció té un preu de 5 euros que es realitzarà a través de la web de somesport https://www.somesport.com/. Les inscripcions es podran realitzar del 12 al 25 de desembre de 2023.

El dia triat per a la disputa de la prova és el dimarts 26 de desembre. La eixida serà a les 20 hores des de Prado, i des d’allí, els participants recorreran 4 quilòmetres pel nucli urbà (fent el mateix recorregut de l’any passat), fins a arribar novament a la meta en Prado.

Presentació de la XIII San Silvestre d’Ondara

Els dorsals es podran recollir una hora abans de la prova en el punt de sortida. Després de la cursa, hi haurà coques i xocolata per a tots els participants. Es donaran premis als participants que porten els millors disfresses. També es premiarà als tres primers classificats femenins i masculins.

La presentació de la prova, que té caràcter solidari, es va realitzar a la Residència d’Ondara, amb la participació del Regidor d’Esports d’Ondara, Lluís Fornés; la directora de la Residència, Paqui Ferrando; el president del Club d’Atletisme d’Ondara, Miguel Moreno, i la tècnica d’Esports de l’Ajuntament, Ana Ribes.

Cartell de la XIII San Silvestre d’Ondara

La cursa està organitzada per la Regidoria d’Esports, amb la col·laboració del Club d’Atletisme d’Ondara, així com de Protecció Civil i la Policia Local, i diversos negocis col·laboradors.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *