Esports

Presentació a Dénia de la “9é Comunitat Valenciana Olympic Week” de vela

La regata internacional que reunix les classes olímpiques i preolímpiques de Vela se celebra de l'1 al 18 de desembre
Acte de presentació de la regata / FVCV

L’Estació Marítima de Balearia de Dénia, va ser l’escenari de la presentació de la “9é Comunitat Valenciana Olympic Week” de vela.  Una regata de caràcter internacional que engloba a les principals classes olímpiques i preolímpiques i que reunix, cada any, a l’elit mundial de Vela Lleugera en la Comunitat Valenciana.

El projecte esportiu, que va nàixer com a part de la candidatura de Madrid 2006, no ha deixat de créixer cada temporada fruit de l’aposta que ha continuat fent la Federació de Vela de la Comunitat Valenciana per mantindre viva esta competició.

Presentació de la regata | FVCV

L’esdeveniment esportiu que organitza la Federació de Vela de la Comunitat Valenciana juntament amb el RCN València, el RCR Alacant, el CN Santa Pola i el RCN Torrevieja i gràcies a l’impuls de la Fundació Trinidad Alfonso i Generalitat Valenciana, se celebrarà de l’1 al 18 de desembre i ja té confirmats 8 títols europeus i nacionals en joc d’entre les més de 21 modalitats que hi haurà en competició.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *