Esports

Presentat a València el “II Trofeu Rolser de raspall femení professional”

Les finals es jugaran el dia 9 de desembre en el Trinquet de Pedreguer
Jugadores al costat d'autoritats i patrocinadors / Fundació Pilota

El “II Trofeu Rolser de Raspall femení professional” ja està en marxa, va ser presentat en el Trinquet Pelayo. Es tracta d’una competició reunirà les millors jugadores de raspall.

Després de l’èxit de l’any passat, amb una vetlada de pilota en el Trinquet de Pedreguer, enguany la competició creix i es jugarà en tres dies i seus diferents, amb 2 categories, 8 equips i 16 jugadores.

Per a Joan Server, president executiu de l’empresa Rolser, “les expectatives respecte al campionat són molt grans, ja que l’any passat va ser tot un èxit quant al públic, al joc de les jugadores professionals de raspall i enguany esperem que encara siga millor. Tenim molta il·lusió amb este segon torneig”.

Segons Sergi Ferrús, alcalde de Pedreguer, “al nostre poble hi ha molta relació amb la pilota valenciana i la relació que tenim amb Rolser és de col·laboració perquè és molt important que els tres pilars de la pilota valenciana, l’empresa pública, els mitjans de comunicació i l’empresa privada arriben a eixa simbiosi. D’esta manera potenciem la imatge de la pilota valenciana i en este cas també l’esport femení. L’ajuntament de Pedreguer no es podia quedar fora d’este projecte”.

El trofeu arrancarà el dimarts 5 de desembre en el Trinquet de Dénia. A partir de les 17 hores es jugarà la primera semifinal de la categoria B. Erika de l’Alqueria d’Asnar i Claudia de l’Alqueria de la Comtessa s’enfrontaran a Vanessa de Moixent i Marina d’Algímia d’Alfara.

A les 18.30 hores es disputarà la primera de les semifinals de la màxima categoria. Victòria de València i Anabel, de Tavernes Blanques es mesuraran contra Aida de Moixent i Myriam de l’Alqueria d’Asnar.

Jugadores que disputaran el trofeu de raspall | F. Pilota

El dijous 7, l’activitat es traslladarà a Bellreguard, des de les 17 hores, Clara de València i Júlia de Tavernes de la Valldigna es veuran les cares contra Aina de Meliana i Isabel de Rafelbunyol en la segona semifinal de la categoria B.

A continuació, a les 18.30, Ana de Beniparrell i Amparo de Moncada es disputaran contra Irene de Massamagrell i Mar de Bicorp l’altra plaça a la final de la categoria A.

Les finals de cadascuna de les categories es jugaran el dissabte 9, en el Trinquet de Pedreguer. A les 16.30 hores la de Categoria B i a les 18.30 la final de Categoria A. Abans de la gran final de la màxima categoria, es rendirà un homenatge a Emilia Gómez de Casinos (Emili).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *