Societat

Sergio Gadea: “En els anys 80, si no sorties fora estaves molt limitat a Espanya”.

L'estilista i gerent de 'Sgabo Peluqueros' visita el Primer Café de les 'Mànegues de la Marina' per parlar sobre les últimes tendències
L'estilista Sergio Gadea a la entrevista del Primer Café a Dénia FM / Kevin Carrió

Les dates nadalenques són sinònim d’esdeveniments, compromisos i festes per tot arreu, als quals sempre volem acudir amb les nostres millors gales.

Més de 40 anys d’història, fins a 20 salons oberts i dues (de camí a la tercera) generacions dedicades a l’estilisme i a la perruqueria. Sergio Gadea, gerent de ‘Sgabo Peluqueros‘, visita el Primer Café de les ‘Matinades de la Marina’ per parlar sobre les últimes tendències i la seva trajectòria professional.

Una empresa familiar amb més de 40 anys d’història, actualment amb Sergio al capdavant, que recorda com “des dels 14 anys porta darrere de la cadira”. A més, la tercera generació es “està cocent, ningú vol però poc a poc els passa com a mi, que de petit no volia i mira ara”.

Sobre l’origen d’una empresa amb tant recorregut i més de 20 locals en el seu moment més demandat, Gadea recorda com des de Bellreguart (La Safor) van arribar fins a Dénia. “La idea era muntar la perruqueria i tornar-me, però aquí es viu molt bé”, rememora l’estilista.

La professió ha evolucionat durant els anys, sobretot des dels “any 80, si no sorties del país no podies avançar, per això em vaig anar a Londres i després a París”. Gadea destaca el contrast i el “xoc que va ser trobar-se amb pèls punk, noves modes i talls que era pràcticament un somni que vam poder portar aquí. Uns talls impensables que la gent d’aquí tampoc s’atrevia a fer-se”.

Mirant més cap a l’actualitat, l’estilista assegura que “no pots fer el mateix treball avui dia que feies fa una dècada. Fins i tot en la formació, que avui dia la pots fer tranquil·lament online quan anteriorment necessitaves acudir a un saló”.

Ací pots escoltar l’entrevista completa:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *