Tercera victòria consecutiva per al CD Paidos. F. Fernández Luna en guanyar al Vilamarxant (3-2)

El triomf consolida als xics de Luis Llinares en el sèptim lloc de la classificació
Els col·legials celebrant la victòria enfront del CFS Vilamarxant / CD Paidos Dénia

En la pista del pavelló del poliesportiu de Dénia es va jugar el xoc entre el CD Paidos Mar Dénia-F. Fernández Luna i el CFS Vilamarxant, que va acabar amb la victòria dianense per 3 a 2, després d’un intens partit.

La formació col·legial que dirigix Luis Llinares va tornar a jugar un partit molt seriós. Els seus jugadors van estar molt atents en la faceta defensiva per a evitar que el seu rival li creara perill. Amb una major possessió de la pilota que el seu adversari va buscar bones posicions per a llançar a porteria. Les ocasions no van ser moltes pel que la igualtat va ser la nota predominant.

El primer gol de la vesprada va arribar en el minut 17 obra d’Andreu Ivars per a posar per davant als locals amb el 1-0. Amb este resultat es va arribar a l’equador del xoc.

Després del pas pels vestuaris l’equip local no sota la seua intensitat de joc. Van buscar tancar el partit i van seguir amb la seua pressió alta. En el minut 27, Raposo va aconseguir el 2 a 0 que va obrir una xicoteta bretxa en el marcador.

Poc va durar l’alegria per a l’afició dianense, ja que dos minuts més tard, Enguidanos, va retallar en marcar el 2 a 1. Una miqueta que va crear nerviosisme en els locals. Els valencians van gaudir del seu millor moment de joc i va aconseguir empatar amb el punt de nou de Enguidanos.

Restava poc temps per al final i els col·legials no van perdre l’esperança pel que van arriscar i se’n van anar a la recerca de la meta rival. El gol de la victòria es va fer esperar i va arribar en el minut 39 obra d’Andreu Ivars. Al final un triomf merescut per al combinat de Llinares que li permet consolidar-se en el sèptim lloc de la classificació de la Lliga Autonòmica Juvenil de futbol sala.