Esports

Un arbitratge molt discutit va evitar la victòria del Dénia Bàsquet a Alcoi (66-63)

Els dianenses van jugar tres habitacions molt bons i en l'últim els locals van capgirar el marcador
Dianense llançant un tir lliure durant un partit / Dénia BC

El Dénia Bàsquet SUMA de la lliga Nacional masculina retorn de la seua visita a la pista del NB Alcoi amb una derrota per 66 a 63. Els xics que dirigix Eduardo Clavero van jugar molt bé durant les tres primeres habitacions on van superar als locals.

Els dianenses es van retrobar amb el seu bon joc del principi de curs. Van saber atacar amb paciència i van llegir perfectament la defensa rival. Això unit a una gran faena defensiva els va fer marxar al descans amb bones sensacions i amb una renda de 5 punts.

Després del pas pels vestuaris, l’equip local va millorar en els seus percentatges d’encert. A això es va unir un canvi radical per part de la parella arbitral que va començar a variar la forma d’arbitratge de la primera mitat. La situació va comportar a les protestes de la banqueta dianense que es van saldar amb 3 faltes tècniques.

Una circumstància que va descentrar als dianenses i que va ser aprofitada pels locals per a posar-se per davant en el marcador. Es va arribar a un final atapeït on la major concentració del NB Alcoi va ser clau per a anotar-se la victòria per 66 a 63.

Bon partit del Dénia Bàsquet després de dos setmanes sense competir, temps en el qual ha pogut recuperar a tots els seus lesionats, la qual cosa ajudarà al fet que el grup torne a la línia que va mostrar a principi de temporada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *