Falles Festes

Tornen les tertúlies falleres a Dénia FM: el dinar de germanor, el finançament i els ninots indultats

Els tertulians Pere Vicent Macià, David Romero, Leo Castillo i Joan Felip Sala debaten l'actualitat de la festa a la capital de la comarca
Pere Vicent Macià, David Romero, Leo Castillo i Joan Felip Sala en la tertulia fallera / Redacción

Les Falles de Dénia 2024 ja comencen a notar-se a l’ambient de la ciutat. La Crida i el Pregó van obrir la festa amb missatges de tradició, color, màgia, però també d’inclusió i diversitat. Per descomptat, Dénia FM vol retransmetre l’esperit fester per la 92.5 i compartir amb tots l’il·lusió d’estos dies.

I de quina millor manera podríem fer-ho que tornant a gaudir de les tradicionals Tertúlies Falleres. En esta ocasió, Pepa Ginestar convida a Pere Vicent Macià, David Romero, Leo Castillo i Joan Felip Sala per discutir l’estat actual de les falles.

Els retalls de pressupost de l’ajuntament i l’agravi comparatiu entre què dona les falles a la ciutat en el mes de març gràcies a la festa, els ninots indultats i el impresionant nivell de les falles infantils d’este any, són alguns dels temes que els tertulians han volgut portar a terme.

Podran trobar un punt en comú o començarem a tirar traques dins de l’estudi de Dénia FM? Pots escoltar el podcast i descobrir-ho per tu mateixa. Ja estem en Falles!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *