Seguretat Ciutadana

8 nous agents s’incorporen a la Policia de Barri de Xàbia

La presa de possessió s'ha produït en el saló de plens de l'Ajuntament
Els nous agents de la Policia Local amb l'alcaldessa, Rosa Cardona, l'Intendent Cap, José A. Monfort i els edils de Seguretat Ciutadana i Personal / Ajuntament de Xàbia

Xàbia dona la benvinguda a vuit nous agents de Policia Local, que s’han incorporat a la plantilla el dilluns 25 de març, en els dies previs a la Setmana Santa i Pasqua.

Els nous agents, que han pres possessió de la seua plaça en qualitat d’interins, s’incorporen al servei de Policia de Barri.

L’acte, celebrat en el saló de plens de l’edifici consistorial, ha comptat amb la presència de l’alcaldessa, Rosa Cardona, el regidor de Seguretat Ciutadana, Juan Ortolá, el de Personal, Enrique Escrivá i l‘Intendent Cap, José Antonio Monfort.

Aquesta incorporació, ha explicat l’Intendent Cap, permetrà recuperar la “presència proactiva als carrers de Xàbia” i que “puguem donar servei de patrullatge en els barris de Duanes, Arenal i el Centre Històric”.

Monfort ha indicat que amb aquest reforç el cos local de seguretat aconseguix els 60 membres i permeten afrontar amb tranquil·litat l’increment de serveis que es produïxen des d’aquesta mateixa setmana, motivats per la major presència de visitants i turistes.

En aquesta línia, el regidor de Personal ha apuntat que aquesta incorporació és la mostra de “l’esforç per incrementar la seguretat ciutadana” del govern local, la primera fita del qual va ser la millora salarial del cos policial. “Ara les baixes que es produiran les podrem cobrir a través de la figura de la comissió de Serveis, perquè Xàbia ja és atractiu de nou perquè els Policies que treballen en altres ajuntaments vengen ací”.

Mentrestant, el regidor de Seguretat Ciutadana ha subratllat que el govern local és conscient que “l’única forma que el nostre poble siga cada dia més segur és posar més policies al carrer” i ha afegit que el govern local “aposta per la seguretat i per continuar dotant el personal necessari perquè la Policia Local arribe a tots els serveis que el municipi demanda”.

Per part seua, l’alcaldessa ha valorat el “treball silenciós” del departament de Personal durant aquests nou mesos per a “arribar a aquest punt”. I ha agraït especialment al responsable, Enrique Escrivá i l’equip de la regidoria.

“En totes les reunions de barri, em demanen seguretat i això jo m’he compromés a complir. Hem hagut de lluitar, estudiar i treballar l’impossible, per a aconseguir una remuneració digna per als nostres policies i que siga interessant per a vindre a treballar”, ha afegit Cardona.

Finalment, ha instat a aquests 8 nous agents a “aprendre dels companys veterans” i a complir aquesta màxima de la Policia Local de Xàbia de ser un cos de seguretat de proximitat. “Vull que estigueu” –ha continuat- “molt prop dels veïns i veïnes i que els ajudeu en tot el que pugueu, perquè se senten segurs i atesos”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *