Societat

De quines activitats podran gaudir els participants en ‘Vacances per a totes i tots’ a Dénia?

Entrevista, a Dénia FM, amb les monitores dels campus a celebrar per Pasqua
Cristina López de San Román, de Producciones Animadas; y Azahara Morera, de Arte Pedagogía. / Alba Alborch

Se n’acosten les vacances escolars de Setmana Santa i Pasqua, i els Ajuntaments de la Marina Alta posen en marxa, per a aquestes dates, diferents programes de conciliació de la vida laboral i familiar.

És el cas a Dénia, d’una nova edició de ‘Vacances per a totes i tots’ en Pasqua, a celebrar del 2 al 8 d’abril, dirigits a menors d’entre 3 i 16 anys. Els campus es duran a terme en diferents localitzacions, depenent de les franges d’edat dels participants.

Cristina López de San Román, de Produccions Animades; i Azahara Morera, d’Art Pedagogia; i Mònica Palacios, de Rodamons, són algunes de les monitores encarregades de desenvolupar els diferents programes. I en els dies previs a la seua posada en marxa, han visitat el ‘primer cafè’ de Dénia FM, per aprofundir en els diferents campus.

De 3 a 5 anys, en el col·legi públic Cervantes, es realitzaran activitats, manualitats, amb diferents materials; jocs tradicionals, ioga musical, i activitats d’art teràpia.

Dels 6 als 10 anys, en l’agència de lectura Rafael Chirbes de la Casa de Cultura, es desenvoluparà una ludoteca.

I per al sector d’edat de 12 a 16 anys, s’han organitzat activitats específiques per a adolescents. Hi haurà dos campus. Un de temàtica mediambiental i esportiva, amb activitats d’esports a la platja, caiac, SUP i tallers sobre sostenibilitat i alimentació saludable, entre altres. I l’altre de robòtica i art, en què els participants s’acostaran al món de la robòtica, els drons, la intel·ligència artificial, i practicaran també el modelatge en 3D o la creació de grafitis.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *