Successos

Detinguts a Dénia com a presumptes autors d’un robatori amb violència

Els detinguts van ser posats a disposició del jutjat de guàrdia de Dénia
Foto de archivo de la Comisaría de la Policía Nacional de Dénia / Policía Nacional

Agents de la Comissaria de la Policia Nacional de Dénia aconseguixen localitzar i detindre a dos varons, presumptes autors d’un robatori amb violència, en el qual van substrahir a la víctima dos telèfons mòbils, la cartera amb documentació, 350 euros i, fins i tot, les sabates que portava posades.

Els fets que van donar lloc a les detencions van tindre el seu inici amb la intervenció d’un indicatiu pertanyent al Grup Operatiu de Resposta (GOR) en el qual van assistir a un varó que va comunicar que havia sigut agredit per altres dos individus i després d’agredir-lo li hi havien substrat les seues pertinences, donant una exhaustiva descripció dels assaltants.

Poques hores més tard, un altre indicatiu, en esta ocasió del Grup d’Atenció Ciutadana (GAC), que ja estava alertat de l’esdeveniment, va localitzar prop d’una gasolinera a un varó que coincidia amb les característiques donades per la víctima d’un dels agressors.

Les seues sospites van ser corroborades in situ per un testimoni que va reconéixer a esta persona com un dels autors del robatori, així com posteriorment també va confirmar l’autoria la víctima, la qual cosa va donar lloc a la detenció de l’identificat.

Tot allò narrat fins al moment va ocórrer de matinada i, de nou, hores més tard, sobre la mitja matinada, el Centre Intel·ligent de Coordinació Comandament i Control (CIMACC) va radiar un comunicat en el qual indicava que al pareixer un testimoni dels fets d’aquella nit havia albirat a l’altre autor del robatori amb violència en via pública.

En esta ocasió van arribar al lloc, on es trobava l’implicat, agents adscrits a la Brigada de Policia Judicial de Dénia i després de les comprovacions pertinents van confirmar que es tractava del segon autor dels fets ocorreguts aquesta mateixa matinada, la qual cosa va desencadenar també, la seua detenció com a pressumpte autor d’un robatori amb violència.

Els detinguts van resultar ser dos varons, de 46 i 25, de nacionalitat espanyola i romanesa respectivament, els quals van ser posats a disposició del Jutjat d’Instrucció de Guàrdia de Dénia.

Des de la Policia Nacional, es vol fer menció a l’eficaç coordinació de la Brigada de Seguretat Ciutadana i de la Brigada de Policia Judicial per a la resolució del il·lícit en el qual, igualment, va ser determinant la col·laboració ciutadana.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *