Esports

El CA Baleària Diànium aconsegueix el tercer lloc a l’Autonòmic Sub14 de pista coberta

L'equip femení va quallar una gran actuació i va acabar l'octau lloc
Atletes dianenses en la prova celebrada a València / CA Baleària Diànium

La jornada del dissabte en el Velòdrom Lluís Puig de València es va tenyir d’emoció i competitivitat amb la celebració del Campionat Autonòmic sub14 per equips. Este esdeveniment va congregar als huit millors conjunts de la Comunitat Valenciana, tant en categoria masculina com femenina, destacant la participació dels equips de la EMA Dénia – CA Baleària Diànium pel seu notable rendiment.

L’equip masculí de Dénia va brillar amb una actuació que serà recordada, aconseguint una meritòria tercera posició. Esta classificació no sols testimonia la seua excel·lència sinó que marca el tercer any consecutiu en el qual ascendixen al podi d’este prestigiós campionat. La clau del seu èxit va estar en l’última prova de la jornada, el relleu 4×200, on una actuació excel·lent els va permetre avançar des de la quinta fins a la tercera plaça, assegurant així el seu lloc en el podi.

D’altra banda, l’equip femení no es va quedar arrere en termes d’esforç i dedicació. Encara que van finalitzar en octau lloc, el seu acompliment va ser excepcionalment competitiu, acabant a només quatre punts de les quintes classificades, la qual cosa subratlla la intensitat i el nivell equilibrat de la competició.

Entre els assoliments individuals destaquen les victòries de Savelii Bogatov en els 1000 metres i de l’equip de relleu 4×200 masculí, compost per Léo Baeza, Daniel Reig, Joan Carrió i Savelii Bogatov, els qui es van emportar les primeres posicions. Així mateix, Candela Muñoz amb el seu segon lloc en salt de longitud i Daniel Reig en salt d’alçada, al costat de la tercera posició de Léo Baeza en els 60 metres tanques, van contribuir significativament a l’èxit de l’equip.

Este campionat no sols va ser un escenari de competició, sinó també un espai on la passió per l’atletisme i la companyonia van brillar amb força. Els atletes dianenses van viure un matí carregat d’emocions, celebrant cada victòria i aprenent de cada desafiament. Sens dubte, este esdeveniment marca una fita en la seua trajectòria esportiva i reforça el seu compromís amb l’atletisme, augurant èxits futurs per a estos joves promeses.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *