Esports

El CD Dénia va aconseguir una brillant victòria davant el Thader (3-1)

Els dianenses van tindre paciència aconseguint un triomf merescut davant un bon equip
Tir al travesser de Carlos Ribes / Javier Zamora

En una trobada plena d’emocions i moments decisius, el CD Dénia va demostrar per què és un dels equips a tindre en compte aquesta temporada, superant al Thader amb un contundent 3 a 1 en el camp Diego Mena. Malgrat un començament dubitatiu, on l’equip local semblava perdre el ritme front a un Thader intens, la formació dirigida per Juanjo Antolí va trobar el seu camí cap a la victòria gràcies a una barreja d’estratègia i persistència.

Els primers minuts del partit van ser un veritable desafiament per al CD Dénia, ja que els visitants van prendre control del joc, intentant obrir el marcador amb diverses oportunitats clares. No obstant això, la falta d’efectivitat davant de l’arc rival i una sòlida defensa local van mantindre el marcador en blanc. Va ser passat l’equador de la primera meitat quan el CD Dénia va començar a mostrar la seua veritable capacitat, dominant el centre del camp i creant oportunitats de gol gràcies a una major possessió de la pilota.

El moment que canviaria el curs de l’encontre va arribar just abans del descans, amb un penal a favor del CD Dénia que Panucci va transformar en gol, deslligant la polèmica entre els membres del Thader. Aquest gol no solament va obrir el marcador sinó que també va sentar les bases emocionals i tàctiques per a la segona meitat.
Després de l’intermedi, el CD Dénia va eixir decidit a segellar l’encontre. Un gol de cap d’Óscar va ampliar l’avantatge a 2-0, mostrant un equip local envalentonat i disposat a tot. No obstant això, el Thader no es va rendir i, apostant per un joc més ofensiu, va aconseguir escurçar distàncies amb un gol de Dani en el minut 79. El que prometia ser un final de partit tens es va decantar definitivament cap al costat dianense quan, en el temps de prolongació, Sirerol va trobar el camí al gol, segellant el 3-1 final.

Claudia Lledó fent el servici d’honor | J. Zamora

Aquesta victòria no solament suma tres punts importants per al CD Dénia sinó que també reforça el moral de l’equip i de la seua afició. Abans del partit, la Millor Esportista dianense del 2023, Claudia Lledó va ser rebuda pels dos equips que li van realitzar un passadís. Posteriorment va realitzar el sac de honor i va rebre per part del club, un ram de flors i una samarreta amb el seu nom.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *