Esports

El CD Garbi Dénia va aconseguir la primera victòria del 2024

La formació que dirigix Pedro García es va imposar al Fundación Agustinos Alicante C (32-24)
Jugadors del CD Garbi Dénia defenent a un rival / Javier Zamora

En una emocionant trobada disputada en el pavelló municipal de Dénia, el CD Garbi Dénia va aconseguir alçar-se amb la seua primera victòria de l’any 2024, un assoliment que es feia esperar i que arriba en un moment crucial de la temporada. Els dianenses van véncer 32 a 24 al Fundación Agustinos Alicante C, un rival que havia demostrat la seua superioritat en el partit d’anada. Els locals es van enfrontar no sols a un fort contrincant sinó també a les adversitats pròpies d’algunes baixes significatives en la seua plantilla.

L’inici del partit no augurava el desenllaç final. Amb una arrancada vacil·lant, els locals mostraven dificultats per a imposar el seu joc, resultat en un primer temps marcat per la paritat. La igualtat era tal que el marcador reflectia un empat a onze gols al moment del descans, un reflex de la intensa batalla defensiva que tots dos equips lliuraven, deixant poc espai per a les ofensives.

No obstant això, la segona mitat del partit va mostrar una cara completament diferent de l’equip local. Amb una renovada actitud tant en defensa com en atac, els gols van començar a succeir-se amb una fluïdesa fins llavors absent. La cohesió i el bon fer defensiu van permetre als dianenses no sols prendre la davantera sinó també començar a enlairar-se en el marcador, un avantatge que van saber administrar amb intel·ligència durant els crítics últims quinze minuts del partit.

Este triomf no és només una victòria més; representa un impuls moral per a l’equip, que ara mira amb optimisme els tres últims partits de la temporada. Amb la mirada posada en l’horitzó, l’equip de Pedro García espera seguir per este camí victoriós, afegint més èxits al seu haver abans que concloga l’any esportiu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *