Esports

El CD Jávea va meréixer més davant el Redován CF (1-1)

El repartiment de punts no va acontentar cap de les dos formacions
Llançament d'una falta per mediació de Javi / Fornés
En la soleada matí de diumenge al camp municipal de Xàbia, els aficionats es van donar cita per a presenciar un encontre que prometia ser més que un simple partit de futbol. El xoc que van jugar el CD Jávea i el Redován CF va acabar amb el marcador de 1 a 1. Resultat que no va agradar ni a locals ni a visitants.

El joc, carent de moments destacats, es va estancar en una lluita interminable en el mig camp, on ni els locals ni els visitants van aconseguir imposar-se. L’única espurna de perill va vindre dels peus de Pitu, el cui tir va raspar el pal, marcant el moment més emocionant d’una primera part oblidable. Ambdues defenses es van mostrar sòlides, frustrant qualsevol intent ofensiu i mantenint el marcador inalterat al descans.

No obstant això, la reanudació va portar amb si un canvi radical en la dinàmica del partit. L’entrada d’Obi per part de l’equip local va revitalitzar el seu atac, generant les ocasions més clares i posant en xec a la defensa contrària. Va ser un assetjament constant que, malgrat les oportunitats creades, especialment per Isaac, no es va traduir en gols. Chiri, en una intervenció providencial, i una falta executada amb mestria per Javi que Isaac va rematar sense èxit, van ser mostra del domini local que, no obstant això, no va trobar premi.

Quan el partit semblava decantar-se per un empat sense gols, una contra fulminant dels visitants va canviar el guió. Vela, amb un dispar potent i certer, va silenciar al municipal de Xàbia, posant en avantatge al seu equip en un moment crític. Lluny de desmoronar-se, els locals van redoblar esforços i, en un gir del destí, van trobar l’empat gràcies a un córner de Javi que Botella va desviar a la seua pròpia porteria.

El tram final de l’encontre va ser un intercanvi de cops on ambdós equips van buscar la victòria sense sort. El CD Jávea, per moments i ocasions, va merèixer més, però el futbol, en la seua essència més pura, no sempre és just. El Redován CF, per la seua part, va demostrar que no fa falta dominar un partit per a emportar-se alguna cosa positiva, aprofitant la seua única oportunitat clara per a mantenir la intriga fins a l’últim sospir.

El xiulet final va deixar sensacions trobades a les grades del municipal de Xàbia. D’una banda, la frustració dels locals, que van veure com se’ls escapava una victòria merescuda; de l’altra, la resignació d’un equip visitant que, sense brillar, va saber jugar les seues cartes. Aquest empat deixa tot obert per a les pròximes jornades, en les quals ambdós equips continuaran lluitant pels seus objectius amb la intensitat i la passió que només el futbol pot generar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *