Esports

El CD Paidos Mar Dénia va plantar cara a l’el Pinós FS (0-3)

Els dianenses van aguantar bé la primera mitat però en la segona es van veure superats
Jugadors del Paidos Dénia en una acció del partit / Javier Zamora

En una vibrant trobada de fútbol sala juvenil celebrat en el pavelló municipal de Dénia, el públic assistent va tindre el privilegi de ser testimoni d’un espectacle esportiu d’alta intensitat. Dos equips es van enfrontar sobre la pista, oferint un joc que va mantindre als espectadors a la vora dels seus seients durant tot el desenvolupament del partit. Al final del xoc el marcador va reflectir un 0 a 3 favorable a l’el Pinós FS.

Des de l’inici, va quedar clar que tots dos conjunts arribaven amb la ferma intenció d’emportar-se la victòria. Els visitants, mostrant un domini tàctic excel·lent, es van ensenyorir del control del joc durant la primera mitat. L’estratègia de mantindre una alta possessió de pilota els va permetre generar constants arribades a la porteria defesa per un inspirat Borja, qui es va erigir com una figura clau per als locals en repel·lir cada intent de gol. El CD Paidos Mar Dénia- F. Fernández Luna, per part seua, va trobar dificultats per a trencar l’alta línia de pressió imposada pels seus adversaris, la qual cosa va limitar les seues oportunitats d’aproximació al marc custodiat per Carlos Pérez. Així, el marcador no es va moure i el descans va arribar amb un tibant 0 a 0.

Al retorn de l’intermedi, el partit va experimentar un gir dramàtic. En els primers segons de la segona mitat, Saúl va perforar la xarxa local, marcant el 0 a 1 i colpejant l’ànim dels col·legials, els qui van veure com s’esfumaven les seues esperances de remuntada. El gol de Saúl va ser un dur colp psicològic que va canviar el curs de la trobada.

L’el Pinós FS va continuar exercint el seu domini i, en el minut 34, Javi Mira va ampliar l’avantatge a 0 a 2, deixant pràcticament sentenciat el resultat. Davant l’adversitat, els locals no van baixar els braços i van optar per arriscar encara més, buscant profunditat en el seu joc. No obstant això, este esforç per revertir el marcador va obrir espais que van ser aprofitats per l’astut Saúl, qui va segellar la trobada amb un definitiu 0 a 3.

La derrota va deixar al CD Paidos Dénia en un període de reflexió obligada. Sota la direcció tècnica de Luis Llinares, l’equip es prendrà un recés de dos setmanes, temps que serà utilitzat per a analitzar els errors comesos i enfortir l’estratègia de cara als pròxims desafiaments. La competició es reprendrà el 14 d’abril, quan els col·legials visiten la pista del Santa Ana de València, una trobada que s’antulla crucial per a redimir-se i reprendre el camí cap a la victòria.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *