Esports

El conjunt del Club GR Dénia classificat per al Nacional de Copa Base

Les joves promeses dianenses van aconseguir un impressionant quart lloc en La Vila Joyosa
Components del conjunt aleví del CG Dénia / CG Dénia

En un emocionant cap de setmana de competició, el conjunt Aleví Base del Club Gimnàstica Rítmica Dénia ha demostrat el seu talent i determinació en classificar-se per al Nacional de Copa Base de Conjunts, un assoliment notable que reflectix l’esforç i la dedicació d’estes joves gimnastes i les seues entrenadores.

Disputant la seua passada a la ciutat de La Vila Joyosa, l’equip es va mesurar a altres 10 conjunts de tota la Comunitat Valenciana en una renyida fase autonòmica. La competència prometia ser feroç, però les gimnastes de Dénia no es van deixar intimidar. Viktoria Borislavova, Zoe HernándezMaya Serrano, Mira i Kira Krasnoborova van exhibir una mescla perfecta de gràcia, habilitat i sincronia, la qual cosa els va valdre un admirable quart lloc, fregant el podi i assegurant-se una de les cinc cobejades places per al campionat que se celebrarà a Santander el mes vinent de maig.

Este èxit no sols celebra l’assoliment de l’equip Aleví sinó que també subratlla l’excepcional treball realitzat pel Club Gimnàstica Dénia esta temporada, que ha vist a dos gimnastes individuals i a un conjunt classificar-se per als Nacionals. Les entrenadores de l’equip mereixen una menció especial per la seua dedicació i per inspirar a estes joves atletes a aconseguir noves altures.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *