Esports

En la Segona categoría FFCV l’emoció està roent

Amb set jornades per davant, sis equips lluiten pel lideratge separats per tot just huit punts
Once inicial del Gorgos CF davant el Portuaris / Gorgos CF

La competició en la Segona FFCV està que crema. A mesura que ens acostem al tancament de la lliga, la tensió i l’emoció en la taula de classificació només augmenten. Fins a sis equips tenen possibilitats reals de coronar-se campions, tots ells agrupats en un marge estret de tan sols vuit punts. Aquest cap de setmana ha sigut especialment significatiu en aquest sentit, marcant possiblement un abans i un després en les aspiracions de diversos clubs.

L’Orba CF ha sigut el gran protagonista de la jornada al sumar-se de ple a la lluita pel títol. La seua victòria contundent per 3-0 davant l’ UD Oliva ha sigut una demostració de força i determinació. Aitor va obrir el marcador d’hora, al que van seguir els gols d’Iván Giménez i Diego Melgar en la segona meitat, segellant un triomf que els col·loca en una posició envejable per al que resta de competició.

D’altra banda, el líder Llutxent no va aconseguir passar de l’empat en la seua visita al Simat, equip que ocupa la cinquena posició, cedint terreny crucial en el moment més inoportú. Aquesta igualtat obri la porta als seus perseguidors directes, entre ells el Gorgos CF i el Portuaris, que també van empatar a un gol en un enfrontament directe per la part alta de la taula. Aquest resultat complica els comptes per a ambdós conjunts, encara que mantenen intactes les seues opcions de lideratge.

El Safor Gandia, per la seua part, no va desaprofitar l’oportunitat d’escalar posicions i, després de la seua última victòria, ja es troba en el tercer lloc, posant pressió a la resta d’equips. El seu bon moment de forma arriba en el millor moment possible, convertint-se en un candidat més al títol.

En la lluita per evitar el descens, el FB Teulada-Moraira respira després de la seua aplastant victòria per 5-0 davant el colista RafelcoferAquesta victòria, sumada a una ratxa de cinc jornades sense conéixer la derrota, els dóna un respir en la seua batalla per la permanència. Contràriament, el CE Pedreguer viu moments complicats al situar-se en penúltima posició després de caure derrotat davant l’Olimpic B.

Finalment, no podem oblidar l’espectacular golejada del Benissa fora de casa, imposant-se per 0-5 davant l’Alicante EnyecaAquest resultat, a més de ser significatiu per la magnitud de la victòria, els col·loca en una posició d’avantatge en la classificació, encara que encara a onze punts del líder. La seua actuació és un clar avís de que no renuncien a res en aquest tram final de la competició.

La Segona FFCV promet una recta final d’infart, amb múltiples equips embolicats en una batalla sense quartel pel títol i la salvació. Cada jornada que passa, el desenllaç es torna més imprevisible, assegurant emocions fortes fins a l’últim minut de l’última jornada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *