Oci i temps lliure

Xàbia celebra la tradició i la cultura amb la Fira d’Artesania 2024

Del 29 de març a l'1 d'abril, el centre històric de Xàbia es transformarà en un aparador d'art amb més de 80 artesans
Fira Artesania 2024 / Xarxes Socials Xàbia

La regidoria de Dinamització Econòmica i l’associació Xàbia Històrica han presentat l’edició 2024 de la Fira d’Artesania, que se celebrarà en el centre històric del 29 de març a l’1 d’abril.

La fira s’instal·larà entre la Placeta del Convent, el carrer Major i la Plaça de Baix, des del Divendres Sant al Dilluns de Pasqua. Tindrà 80 llocs d’artesans i un mercat ambulant de productes de proximitat que comptarà amb 10 llocs, el dissabte 30 de març.

A més, hi haurà activitats paral·leles com a tallers d’elaboració de ciris a partir de cera d’abella i de realització de jocs de taula fets amb fang i pintura de ceràmica. També s’ha programat animació per als més menuts; una mostra de balls i cançons de la Marina a càrrec del Grup de Danses Portitxol de Xàbia, i finalment balls clandestins a càrrec de la Marina Lindy Hop.

El diumenge dia 31 al matí serà la trobada de penyes i associacions, en la plaça de l’Església i a la vesprada hi haurà un tardeo de la mà de la Comissió de Fogueres en la plaça de la Constitució amb servei de barra i bar, i música, fins a les 00:00 hores.

També, el Museu Soler Blasco estarà obert el divendres, dissabte i diumenge en horari de 10:00 a 13:30 hores.

Tant el regidor de Dinamització Econòmica, Juanlu Cardona, com el president de l’Associació Xàbia Històrica, Raúl Caselles, han destacat que aquesta fira “es transversal ja que hi participen la Associació, i les regidories de Dinamització, Cultura i Festes” i s’ha convertit en una cita obligatòria per a tots els visitants i turistes en aquests dies festius i han convidat a tota la comarca a visitar Xàbia i el Centre Històric.

2 comentarios en “Xàbia celebra la tradició i la cultura amb la Fira d’Artesania 2024

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *