Esports

Fiamma Benítez es queda fora de llista de Montse Tomé

La dianense és una de les descartades de Montse Tomé per als dos partits de camí a l'Eurocopa

Montse Tomé, ha donat la llista de 18 jugadores triades per a representar a Espanya en els esdevenidors compromisos classificatoris de l’Eurocopa. La convocatòria ha generat un ressò de sorpresa, sobretot per les notables absències que podrien redefinir l’estratègia de l’equip nacional en la seua lluita per un lloc en el prestigiós torneig europeu.

L’omissió més cridanera és la de Fiamma Benítez, la talentosa jugadora del València CF, qui, fins a la data, havia sigut una presència constant en les llistes de Tomé. Esta decisió ha deixat a molts seguidors i crítics del futbol femení especulant sobre les possibles raons darrere de la seua absència, especialment considerant el nivell i la consistència mostrats per Benítez en les últimes temporades. Al costat d’ella, l’exclusió de María Pérez afig més interrogants sobre el criteri de selecció, especialment en un moment en el qual la profunditat de l’equip és crucial.

No obstant això, la convocatòria també porta amb si una bona dosi d’optimisme, marcat pel retorn d’Esther González. La davantera, coneguda per la seua habilitat per a desequilibrar defenses i el seu olfacte golejador, torna a la selecció en un moment oportú, oferint a Tomé una variant més en l’atac. La seua experiència i lideratge podrien ser fonamentals en els partits crucials que s’aveïnen.

Espanya s’enfrontarà a Bèlgica i a la República Txeca en els dos primers partits del classificatori europeu, en un inici de campanya que promet ser apassionant. La primera trobada contra Bèlgica, programat per al divendres 5 d’abril en Den Dreef, i el xoc enfront de República Txeca, el dimarts 9 d’abril en El Cultivable de Burgos, no sols són passos necessaris en el camí cap a l’Eurocopa, sinó també oportunitats vitals perquè l’equip mostre la seua cohesió, tàctica i ambició.

Estos partits seran també una prova de foc per a Tomé, qui haurà de demostrar la seua capacitat per a adaptar l’estratègia de l’equip en funció de les jugadores disponibles, especialment sense figures clau com Benítez. Amb els Jocs Olímpics en l’horitzó, cada decisió, cada moviment tàctic, i cada resultat adquirix una importància monumental.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *