Oci i temps lliure

La IV Fira del Vi Marina Dénia es celebrarà els dies 24 i 25 de maig

L'any passat, al voltant de 6.000 persones van visitar la fira i hi van participar més de 20 empreses
Presentació Fira del Vi 2024 / Marina Dénia

El Port Esportiu i Turístic Marina Dénia ha presentat la IV edició de la Fira del Vi, que tindrà lloc els dies 24 i 25 de maig. A més de vi, la fira comptarà amb productes locals d’alimentació, de manera que les empreses interessades ja poden inscriure’s.

Enguany, la barrica que il·lustra el cartell promocional de l’esdeveniment està pintada pel dissenyador i il·lustrador Javier Mariscal i es pot veure en l’exposició Arte en Barrica, al Museu Hoya de Cadenas de Vicente Gandía. L’any anterior, la Fira del Vi va rebre al voltant de 6.000 visitants i va comptar amb la participació de 21 empreses. “Volem sumar-nos a aquest turisme que impulsa la zona i apostar per altres esdeveniments que atreuen a turistes en cerca d’experiències diferents, no només el sol i la platja. Aquest any, la fira tindrà més punts dedicats a l’alimentació”, ha comentat Gabriel Martínez, capità-director de Marina Dénia.

Fira del Vi | Marina Dénia

El divendres 24 de maig, la fira obrirà les seues portes de 12:00 a 14:00 hores i de 18:00 a 22:00 hores i, el dissabte 25 de maig de 11:30 a 14:00 hores i de 18:00 a 22:00 hores. L’entrada al recinte serà gratuïta i hi haurà música en directe. “Aquest any volem donar més protagonisme a l’hostaleria de la Marina Alta i per això tindrem un espai perquè els professionals de l’hostaleria puguin presentar els seus vins i productes”, ha assenyalat José Vicente Blasco, gerent de Bodegas Blasco.

“Estem molt contents amb aquesta iniciativa, que ja s’ha consolidat a la nostra comarca. És un esdeveniment que interessa a tots i que el port es convertisca també en un espai de promoció turística. A més, en unes dates que ajuden a desestacionalitzar el turisme”, ha dit Vicent Grimalt, alcalde de Dénia.

L’esdeveniment compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Dénia, Bodegas Vicente Gandía, Bodegas Blasco i el patrocini de Fine & Country. “Som una immobiliària, però no només venem cases, també un estil de vida i per això ens sembla molt important donar suport a esdeveniments com aquest”, ha comentat Christian Har, de Fine & Country.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *