Sanitat

Calp triplica la vigilància policial per Setmana Santa

El municipi prepara un ampli dispositiu de seguretat per garantir la tranquil·litat de residents i visitants durant els dies festius
Policía Local Calp / Redacción

L’Ajuntament de Calp triplicarà la presència de patrulles policials aquesta Setmana Santa amb l’objectiu de garantir la seguretat de la ciutadania calpina i de les persones que visitaran el municipi en aquests dies festius.

Càrrecs de la Policia de Calp i el Regidor de Seguretat Ciutadana, Guillermo Sendra, han mantingut una reunió de treball per planificar el dispositiu de seguretat que es desplegarà al llarg d’aquests pròxims dies.

D’aquesta manera, seran quatre i fins i tot cinc les patrulles que recorreran el municipi, especialment aquells llocs amb major afluència de persones com els passeigs marítims i els carrers del casc antic on es celebren les processons. Així mateix, també reforçaran la vigilància i lluita contra la venda ambulant que sol concentrar-se en els passeigs marítims. “Esperem les millors previsions d’ocupació hotelera per aquestes dates, que parlen d’una gran afluència de visitants durant la Setmana Santa, i això requereix un esforç ingent per part dels agents de la Policia Local, pel que vull agrair-los expressament la seua implicació, compromís i professionalitat”, ha manifestat Guillermo Sendra.

Per la seua banda, l’Intendent de la Policia Local, Juan Antonio Sánchez, recalca que “tot està preparat perquè els calpins i visitants puguen gaudir d’aquestes vacances sense sobresalts ni incidències”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *