Esports

Liam Bek i Sophie Mullins dominen la categoria reina del V Pego Trail

Van dominar la categoria regna en una edició marcada per la diversitat i l'encant paisatgístic
Vencedors en la línia de meta de Pego / MyChip

En un dia on la muntanya es va convertir en l’escenari d’una feta esportiva sense precedents, la V Pego Trail va tancar la seua edició més recent amb una participació destacada de 673 atletes, evidenciant l’interès creixent i el renom que aquest esdeveniment està adquirint al llarg i ample del territori nacional. Enguany, la competició ha sigut el punt de trobada per a corredors provinents de diverses comunitats, incloent el País Basc, Astúries i Galícia, els quals es van donar cita en aquest desafiament per a mesurar les seues forces i resistència.

Liam Bek es va alçar amb la victòria en la categoria reina masculina després de completar els 20 quilòmetres del recorregut reconfigurat, que aquest any va oferir vistes encara més espectaculars cap al mar, en un temps d’1 hora, 42 minuts i 37 segons. Per la seua part, Sophie Mullins va liderar la categoria femenina amb una marca de 2 hores, 17 minuts i 38 segons, demostrant una vegada més l’alt nivell competitiu de la prova.

uanyadores en la línia de meta de Pego | Mychip

Els corredors David García i Jokin Zabala, juntament amb Cindy Van Erwen i Laura Salom, van completar els llocs d’honor, flanquejant als campions amb dignitat i esforç. A més, en les classificacions locals, van destacar figures com Francisco Piera, Martín Rama, Javier Sánchez i Laia Gómez, els quals es van portar els aplaudiments en les seues respectives categories.

La categoria sprint de 14 quilòmetres també va tindre els seus moments de glòria, amb Fernando Llácer i Jéssica Asensio coronant-se campions en les divisions masculina i femenina, respectivament. Aquest segment de la competició va reafirmar l’esperit d’inclusió i la varietat de talents que la V Pego Trail busca promoure any rere any.

L’esdeveniment va culminar amb l’entrega de trofeus per part de l’alcalde, Enrique Moll, qui no sols va felicitar als guanyadors i participants sinó també al Club Esportiu Dorsal 19 per la seua incansable labor en enriquir la prova.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *