Societat

Ondara obri l’àrea recreativa del Molí Coví per a les festes de Pasqua

El nou espai, obert de 9:00 a 21:00 hores, no té accés per a vehicles.
Molí Coví / La Veu d'Ondara

El Molí Coví d’Ondara està obert al públic durant els pròxims dies festius de Pasqua. Estarà accessible el diumenge 31 de març i el dilluns 1 d’abril, coincidint amb Diumenge i Dilluns de Pasqua; així com el dissabte 6, diumenge 7 i dilluns 8 d’abril, durant la festivitat de Sant Vicent. L’horari d’obertura serà de 9:00 a 21:00 hores.

Aquesta nova àrea, que inclou zones amb arbres, berenadors i lavabos adjacents a l’antiga estructura del molí, permetrà als ciutadans d’Ondara gaudir d’un espai d’esbarjo. No obstant, cal destacar que els arbres són encara joves, i per tant les zones d’ombra són limitades, fet important a considerar especialment durant les hores centrals del dia.

Molí Coví | La Veu d’Ondara

Per a accedir a l’àrea recreativa, és important saber que no està permés l’accés en vehicle, ja que no hi ha zona d’aparcament disponible. Es recomana aparcar en els aparcaments de la sortida nord d’Ondara, direcció al Verger, i seguir a peu pel camí de l’Assagador del Molí Coví, travessant l’avinguda Adolfo Suárez i el llit del riu Girona, per un passeig aproximadament de 10 minuts. Alternativament, es pot accedir caminant des de la carretera cap a Beniarbeig, entrant per la porta del Molí Coví.

A més, l’àrea recreativa del Molí Coví està sent rehabilitada per la Brigada Municipal i els participants en el Taller d’Ocupació, en l’especialitat forestal. L’Ajuntament d’Ondara treballa en la rehabilitació de l’immoble del Molí Coví, amb l’objectiu de restaurar i adequar aquest espai per a futures activitats culturals, havent començat per la rehabilitació de la coberta i la renovació de façanes. Actualment, s’està finalitzant la neteja de la seua zona verda per convertir-la en un espai amb arbratge.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *