Educació

Teulada resol el contracte d’obres de l’aulari del CEIP Sant Vicent Ferrer

L'ajuntament actua amb la confiscació de l'aval de 83.000 euros per a protegir els interessos educatius davant els retards de l'adjudicatària
CEIP San Vicente Ferrer Teulada / Xarxes socials Aj. Teulada

L’Ajuntament de Teulada ha acordat en sessió plenària resoldre el contracte d’obres de l’aulari de 12 unitats per al 1r i 2n cicle de l’etapa infantil al CEIP Sant Vicent Ferrer del municipi. Aquesta acció forma part del Pla Edificant de la Generalitat Valenciana.

Durant el ple, que va tindre lloc el dijous passat, es va exposar que aquesta decisió és el resultat del retard i aturada de les obres destinades a satisfer una demanda històrica del municipi i a millorar les condicions educatives dels escolars locals. L’obra, adjudicada en abril de 2021 amb un termini d’execució de nou mesos, no ha complert els terminis establerts. Construccions Alea SL, l’empresa adjudicatària, ha abandonat les obres, segons va indicar Verónica Martínez, portaveu de l’equip de govern (PP). La regidora va precisar que aquesta mesura implica la confiscació de l’aval de 83.000 euros. Tots els grups de l’oposició van donar suport a aquesta decisió, incloent Compromís, EME i PSOE.

Des de coalició valencianista, es va destacar el problema que suposa la paralització de diverses obres a causa de la crisi econòmica, expressant preocupació pel risc que això representa per al Pla Edificant a tot el territori valencià, especialment pel que fa a les actuacions previstes a Teulada. L’alcalde, Raúl Llobell, des del govern, va afirmar que les obres del Pla Edificant amb assignació pressupostària no estan en perill.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *