Societat

Quins seran els aparadors més primaverals a Dénia?

L'Ajuntament organitza la segona edició del concurs pels comerços de la ciutat
Cartell del segon Concurs d'Aparadors de Dénia / Aj. Dénia

L’Ajuntament de Dénia organitza la segona edició del Concurs d’Aparadors de Primavera. A través de Creama, la Regidoria de Comerç torna a celebrar aquesta activitat dirigida als comerços de la ciutat.

L’objectiu d’esta actuació, segons la regidora de Comerç, María José García, “és la dinamització comercial de Dénia, per a incentivar i premiar als comerciants, i ajudar així a la competitivitat del sector”. La temàtica del concurs és la primavera.

Com puc participar?

Els comerços que es vulguen adherir a la iniciativa hauran de tindre els seus aparadors decorats amb motius florals i/o primaverals, entre el 22 d’abril i el 5 de maig. El jurat del concurs, compost per la regidora de Comerç, una o un tècnic de l’Oficina d’Estratègies i una persona especialista en floristeria o en decoració, concedirà un primer, segon i tercer premi, valorats cadascun d’ells en 1.000€, 750€, i 500€ respectivament. Al que cal sumar 3 premis del públic, que votarà la ciutadania en la pàgina de Facebook de l’Ajuntament de Dénia, dotats cadascun de 250€.

En la primera edició que va tindre lloc la primavera d’any passat, es van inscriure 78 establiments en el concurs d’aparadors.

Els establiments interessats a participar en la segona edició del concurs d’aparadors de primavera hauran d’inscriure’s presentant una instància general a través en la seu electrònica, dirigida a servicis econòmics i especificant la seua participació en el concurs d’Aparadors de Primavera, entre els dies 27 de març i 11 d’abril, a través d’este enllaç

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *