Esports

Reconfortant victòria del Dénia BC davant el NB Alcoi (74-52)

Gran partit de Dénia Básquet que es va mostrar molt sòlid en totes dues parts del camp
Jugador dianense atacant el cércol del NB Alcoi / Dénia BC

Dénia Basquet SUMA va confirmar el seu bon moment de joc derrotant amb folgança al NB Alcoi (74-52)  , equip que arribava a esta jornada vint-i-dos de lliga com colíder de la classificació. El guió del primer període va ser, no obstant això, el previsible atesa la distància de tots dos conjunts en la classificació.

Els alcoians, amb gran encert exterior, van imposar la seua fortalesa sota els taulers per a començar dominant, i van arribar a amenaçar amb marxar-se en el marcador (12-21). Els d’Eduardo Clavero van encaixar bé el colp i van entendre que el camí per a entrar en el partit era continuar defenent amb la mateixa intensitat, centrant-se en ordenar el seu atac.

Amb un excel·lent treball en el segon quart, els percentatges van començar a pujar ràpidament donant l’encontre un gir de 180 graus, que va culminar amb un triple sobre la botzina que posava als de Dénia per primera vegada per davant en el marcador (32-30).

Faltava veure si NB Alcoi seria capaç d’imposar de nou el seu joc, o si Dénia Basquet mantindria el seu excel·lent to i el pols s’allargaria durant la segona mitat. Però l’amfitrions no van donar peu al dubte i des de l’arrancada del tercer període van demostrar que volien més.

En una brillant segona part van anar obrint bretxa en el marcador sense donar cap opció als visitants, que es van veure desbordats, costant-los molt arribar al cércol i sense trobar solucions amb els canvis defensius que van plantejar per a frenar als de casa.

Gran partit de Dénia Basquet que es va mostrar molt sòlid en totes dues parts del camp, amb un grup de jugadors molt unit que compartix la idea i el mode de seguir avant en esta dura competició nacional. Després del descans per les festes de Pasqua l’equip entrarà en la recta final de la lliga regular, on buscarà rematar la seua classificació matemàtica per als encreuaments d’ascens i continuarà treballant per a afrontar-los de la millor manera possible.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *