Mar i Platges

L’Ajuntament de Calp repararà el sistema de bombeig dels rentapeus de la Fossa

L'acció pretén millorar els serveis de les platges davant l'arribada de la Setmana Santa i reforçar la imatge turística del municipi
Rentapeus Calp / Aj. Calp

L’Ajuntament de Calp ha decidit realitzar les reparacions necessàries en el sistema de bombeig dels rentapeus de la platja de la Fossa. El consistori calpí ha pres aquesta decisió de cara a la celebració de la Setmana Santa, quan nombrosos turistes visiten les platges calpines, després d’haver sol·licitat a Turisme Comunitat Valenciana la seua reparació i en conéixer que actualment aquest organisme autonòmic està licitant el servei de manteniment dels sistemes de bombeig de totes les platges de la Comunitat Valenciana.

L’alcaldessa de Calp, Ana Sala, ha recordat a Turisme de la Comunitat Valenciana, mitjançant una carta, els problemes reiterats que s’han ocasionat en les últimes temporades en les platges de l’Arenal-Bol i Fossa, les principals del municipi, amb el sistema d’abastiment d’aigua marina als rentapeus.

Aquestes incidències han derivat en múltiples queixes per part dels usuaris, ja siga per falta de pressió d’aigua als rentapeus o per no funcionar adequadament. Així mateix, la carta afirma que aquest servei és un dels pitjor valorats pels usuaris de les platges durant les últimes tres temporades (2021, 2022 i 2023), segons l’enquesta de satisfacció que es realitza cada any dins del marc del SICTED.

A més, en la carta l’alcaldessa reitera l’interés de l’Ajuntament d’assumir la competència de l’explotació del sistema de captació, bombeig i distribució de l’aigua per als rentapeus en les platges de l’Arenal-Bol i Fossa, a través de la figura legal que es determine.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *