Esports

Subcampionat autonòmic per a l’equip de Raspall d’Ondara

L’equip cadet, integrat per Arnau Más i José Miguel Sastre, van jugar una partida de gran nivell contra l’equip de Quatretonda
Equipe cadet d'Ondara en el podi / Ayto. Ondara

El Trinquet de Canals, situat al cor de València, es va convertir el dissabte passat, 23 de març, en l’escenari de la gran cita del raspall valencià: la fase final Autonòmica dels 42º Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana. Aquesta competició, que reuneix els millors equips de tot el territori valencià, va ser organitzada per la Federació de Pilota Valenciana, mostrant una vegada més l’arrelament i la passió per aquest esport tradicional.

Entre els participants destacats, l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara, sota la coordinació de Juanma Garrido i l’entrenament de Raúl Blasco, va lluitar amb afany i determinació en la categoria cadet. Arnau Más i José Miguel Sastre, components de l’equip cadet d’Ondara, van fer front a l’equip de Quatretonda A en una final emocionant, carregada de tensió i bellesa esportiva. Malgrat el seu esforç i habilitat, Ondara va aconseguir la medalla de plata, situant-se com a subcampions autonòmics de raspall en la seua categoria.

La competició va ser testiga de moments memorables i de l’alt nivell dels jugadors, que van demostrar per què el raspall és una de les joies de l’esport valencià. El Regidor d’Esports d’Ondara, Lluís Fornés, va expressar el seu orgull i va felicitar tant als jugadors com als seus entrenadors per la seua destacada actuació durant les finals.

Jose Miguel Sastre i Arnau Más | Ayto. Ondara

El quadre d’honor d’aquesta 42a edició dels JECV va reflectir la diversitat i el talent existent dins de la Comunitat Valenciana. En la categoria benjamí, Beniarbeig – El Verger es va coronar campió, seguit de Polinyà de Xúquer i Quatretonda B. En alevins, El Genovés va ocupar el primer lloc, demostrant la seua superioritat, amb Piles i Gata de Gorgos A completant el pòdium.

La categoria infantil va veure com El Genovés A s’alçava amb el títol, seguit per Oliva A i Beniarbeig- El Verger, mentre que en cadets, Quatretonda A va superar a Ondara A, deixant clara la seua hegemonia en aquesta disciplina. Finalment, en juvenils, Beniarbeig-El Verger va tornar a brillar, seguit de Xeraco B i Quatretonda.

El Trinquet de Canals va ser, sense dubte, testimoni de la passió, la tècnica i l’esperit competitiu que defineixen el raspall valencià, deixant constància de l’estat saludable d’aquest esport i de la seua capacitat per continuar emocionant a generacions de valencians.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *