Societat

Dénia llança un programa d’aprenentatge intergeneracional entre majors i joves

Durant el mes d'abril i juny es duran a terme tallers que fomentaran l'intercanvi de coneixements i experiències
Presentació programa / Aj. de Dénia

Les regidores del Major i de Creama de l’Ajuntament de Dénia, Marta Gascó i Maria José García, han presentat un programa intergeneracional on persones majors i joves dels programes formatius de qualificació bàsica (PFCB) de Creama compartiran coneixements i experiències amb persones de la tercera edat. A través de diversos tallers previstos per als pròxims mesos, es busca complir amb les directrius del Pla de ciutat amigable amb els majors, promoguent la interacció entre generacions i oferint als joves l’oportunitat de practicar els coneixements adquirits durant el curs.

Cinc tallers es desenvoluparan durant el mes d’abril i un més a juny, en horari matinal i en tres ubicacions: el centre de barri Oest, el Centre Social i Torrecremada. La inscripció és gratuïta i ja està oberta a l’oficina de la Regidoria del Major (Centre Social), de dilluns a divendres, de 9:00 a 13:00 hores i de 17:00 a 19:00 hores.

Cartell programa | Aj. Dénia

Els tallers programats

  • Taller d’espart i palma els dies 11 i 12 d’abril, on joves i majors aprendran sobre esta tradició i elaboraran cistelles, amb la guia de Lolita, artesana d’Orba, a Torrecremada de 10:30 a 14:00 hores.
  • Taller de nusos mariners el 12 d’abril, a càrrec de l’alumnat del PFCB, al centre de barri Oest de 9:30 a 10:30 hores.
  • Taller de Zumba el 19 d’abril, impartit per l’alumnat del PFCB d’Esports, al centre de barri Oest de 9:30 a 10:30 hores.
  • Taller de TikTok el mateix 19 d’abril, realitzat per l’alumnat del programa formatiu de Comerç, al Centre Social de 9:30 a 10:30 hores.
  • Taller d’interacció de noves tecnologies entre joves i majors els dies 22 i 24 d’abril, un intercanvi entre l’alumnat del PFCB de muntatge i manteniment de sistemes microinformàtics i els participants del taller d’Informàtica de les Aules de la Tercera Edat de Dénia, al Centre Social de 10:00 a 11:30 hores.
  • Taller de nius per a ocells el 14 de juny, impartit per l’alumnat del PFCB de conservació i millora de muntanyes, a Torrecremada de 9:00 a 13:00 hores.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *