Societat

Torna la ‘Fira Dénia Stock’ al carrer Marqués de Campo amb descomptes al comerç local

Més de 35 establiments participen el pròxim dissabte 6 d'abril
Fira del Stock 2023 / Redacción

El mercat de l’oultet “Fira Dénia Stock”, organitzat per la Regidoria de Comerç a través de l’oficina AFIC en Creama, celebrarà una nova edició el dissabte 6 d’abril, de nou al carrer Marqués de Campo. “Esta fira permet als comerços inscrits”, com ha destacat María José García, la regidora de Comerç, “vendre productes en estoc, de les últimes edicions a un preu molt rebaixat, i així mateix, els compradors troben i adquirixen productes a uns preus més reduïts”.

Cartel del Dénia Stock 2024

Un total de 36 establiments participaran en esta nova edició de la Fira de l’oultet. Des de moda fins a electrònica, passant per articles esportius, calçat o llenceria, fins a productes d’alimentació, “Fira Dénia Stock” reunix una varietat inigualable d’articles per a tots els gustos i totes les necessitats, a uns preus amb grans descomptes.

El dissabte 6 d’abril, la fira obrirà al públic de 10.00 hores a 21.00 hores, i els comerços locals que participen en la Fira portaran els seus productes als estands instal·lats al carrer Marqués de Campo, excepte Amadeo Home, que oferirà els seus articles des de la seua pròpia botiga, al carrer Diana.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *