Successos

Un vehicle queda totalment calcinat a causa d’una fallada mecànica a Xàbia

L'incident ha afectat altres quatre cotxes de l'aparcament
Vehicle calcinat en un solar de Xàbia / Tino Calvo

Un aparcament a Xàbia ha amanegut amb un cotxe totalment calcinat i quatre més afectats per les flames a un aparcament.

Primer cotxe incendiat | Tino Calvo

L’incendi, d’origen mecànic, ha cremat el primer vehicle en un solar entre els carrers Carrer Metge Jaime buigues, Metge José Bover i Metge José Ferrandiz. El succés s’ha produït sobre les 00.10 hores de la matinada, quan una testimoni ha avisat a la Policia de l’incendi d’un vehicle model Ford Festa. Segons informa la Policia en l’avís rebut es va advertir d’una forta olor de gasolina previ a l’incendi.

Cotxe afectat amb els vidres trencats | Tino Calvo

A conseqüència de les flames, altres quatre vehicles van veure afectats, per trencament dels cristalls per a evitar que es cremaren també. En el succés ha intervingut la Policia Local, Protecció Civil i els Bombers de Dénia.

Altre dels cotxes afectats | Tino Calvo

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *