Esports

Una marea taronja va omplir els carrers d’El Poble Nou de Benitatxell

Es van aconseguir recaptar 700 euros que van ser donats a l'Associació Aprosdeco
Lliurament del xec a l'Associació Aprosdeco / Ayto. Teulada

El passat dissabte, els carrers d’El Poble Nou de Benitatxell es van vestir de festa i solidaritat per a celebrar la IV edició de la Cursa Solidària de la Dona. Aquest esdeveniment, que ja s’ha consolidat com una cita ineludible en el calendari esportiu i social del municipi, enguany va aconseguir reunir a 263 persones inscrites, marcant un nou rècord de participació.

La cursa, més que una competició, és un acte de solidaritat. Els 700 euros recaptats en aquesta edició seran destinats a Aprosdeco, una associació sense ànim de lucre que des de 1974 treballa incansablement per a millorar la qualitat de vida de persones amb diversitat funcional intel·lectual. El Poble Nou de Benitatxell manté una relació estreta i fructífera amb aquesta associació, sent moltes les persones del municipi que es beneficien dels seus serveis.

La implicació d’Aprosdeco en l’esdeveniment va ser total. No només van participar en la cursa corrent i caminant, sinó que també van jugar un paper crucial en l’organització de l’esdeveniment. Durant les setmanes prèvies, es van dedicar a crear i difondre vídeos a través de les seues xarxes socials, animant a la participació i mostrant l’esperit inclusiu i solidari de la cursa.

Participants en la IV Cursa de la Dona al Poble Nou de Benitatxell | Ayto Benitatxell

El dia va estar ple d’activitats complementàries que van enriquir l’experiència. Una rifa amb obsequis donats per comerços locals, sessions d’estiraments i ball, i la presència d’una càmera 360º, van posar la cirereta a una jornada inoblidable. A més, es van entregar medalles a tots els xiquets i xiquetes que van participar, reconeixent el seu esforç i entusiasme.

L’agraïment als participants no es va fer esperar. La regidora d’Igualtat, Isa Garrido, i el regidor d’Esports, Javi Cabrera, no van escatimar en elogis cap a tots aquells que van fer possible l’èxit d’aquesta quarta edició. “Ha sigut un dia increïble”, van afirmar, ressaltant la “grandíssima col·laboració d’Aprosdeco, el Club Multiesport Benitatxell, l’Associació de Dones, el departament de Serveis Socials, la brigada municipal, la Policia, Protecció Civil, DYA València i els prop de 30 comerços locals participants”. Tots, amb el seu esforç i dedicació, van contribuir a que la IV Cursa Solidària de la Dona fóra un èxit rotund, deixant petjada en el cor d’El Poble Nou de Benitatxell i anticipant ja, amb il·lusió, la pròxima edició.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *