Esports

Victoria del CB Sant Blas en l’últim sospir davant el Dénia BC (57-61)

Un final d'infart marca la diferència en un partit clau per a les aspiracions d'ascens
Jugadora dianense entrant a la canastra rival / Dénia BC

L’equip femení del CB Sant Blas es va emportar una victòria crucial enfront del Dénia BC, amb un marcador final de 57-61, en un partit que va mantindre als aficionats a la vora dels seus seients fins a l’últim minut. Este enfrontament no va anar només un joc; va ser una verdadera batalla de voluntats, estratègia i destresa física, que es va decidir en els instants finals del joc.

Des del començament, la trobada es va presentar tibant i vibrant. Tots dos equips van eixir a la pista amb una agressivitat defensiva notable, conscients del molt que hi havia en joc: continuar lluitant per un lloc en els encreuaments d’ascens a la categoria Nacional. La intensitat del partit es va palpar des dels primers compassos, amb dos equips intercanviant colps com a púgils a la recerca de la victòria.

El primer quart va deixar veure el talent de les locals, els qui van saber capitalitzar la seua precisió des de la línia de tres punts per a tancar el segment amb un lleuger avantatge de 19-16. No obstant això, l’equip del CB Sant Blas, lluny d’acovardir-se, va utilitzar la seua superioritat en altura per a començar a inclinar la balança al seu favor, danyant a les locals sota els taulers i mostrant una adaptabilitat encomiable davant els desafiaments del partit.

A pesar que les dianenses van aconseguir mantindre la davantera en el marcador durant gran part del joc, l’equip visitant no va cessar en la seua obstinació de buscar la remuntada. L’estratègia del CB Sant Blas d’enfortir el seu joc interior i dominar el rebot va començar a donar els seus fruits en els moments crucials, permetent-los finalment prendre la davantera en el marcador durant el decisiu últim minut i mig de joc.

Encara que les dianenses no van poder segellar el partit amb una victòria, el seu acompliment al llarg de la trobada i durant tota la temporada és digne d’elogi. L’equip ha demostrat una capacitat i nivell competitiu impressionants en el seu any debut en la categoria, augurant un futur prometedor i ple d’èxits.

L’últim partit de la temporada per al Dénia BC serà en la pista del CB Tavernes, després de l’aturada de Setmana Santa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *