Esports

Victoria i lideratge per a les Veteranes del CR Marina Dénia

Els veterans van ocupar la segona plaça en la regata celebrada a València
Les veteranes en plena regata a València / CR Marina Dénia

La VIII Regata de la Lliga SUMA Banc Fix del Mediterrani es va celebrar amb èxit diumenge passat 24 en La Marina de València. El camp de regates va estar situat enfront de l’edifici Ves-los e Vents i, en esta ocasió, la línia d’eixida es va situar enmig del camp amb les virades en els dos extrems, de manera que els equips partien cap a rumbs oposats per a després, després de les virades, enfrontar-se camí a la línia de meta.

En les mànegues de Veteranes femenines, el primer classificat va ser Club Rem Marina Dénia, que contínua, a més, com a líder en solitari de la classificació general. El Real Club Nàutic Dénia (RCND)  va ocupar la segona plaça.

En l’eixida masculina, els més ràpids van ser els veterans del Club Nàutic Alacant Costa Blanca, que van aconseguir així la seua primera victòria de la temporada en la Lliga SUMA. El Club Rem Marina Dénia va ocupar la segona plaça i el RCND va acabar en la sèptima.

Tripulació de Veterans del CR Marina Dénia en ple esforç | FRCV

Més de 570 esportistes pertanyents a díhuit clubs associats a la Federació de Rem de la Comunitat Valenciana es van donar cita en la penúltima parada d’esta competició autonòmica. Com és habitual al llarg de tota la temporada, tots els participants van demostrar un gran nivell competitiu i van oferir un espectacle esportiu d’alt nivell. La regata va estar organitzada per Club de Rem Ciudad de València, en col·laboració amb la Federació i sota el suport financer de SUMMA Gestió Tributària.

La Lliga SUMA Banc Fix del Mediterrani tornarà diumenge que ve 14 d’abril, amb la celebració de la IX i penúltima regata de la temporada, que tindrà lloc a Dénia. És una cita decisiva que pot deixar els primers campions de la temporada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *