Esports

El diumenge al mati arriba la XVI Volta a Peu El Verger

La carrera totalment plana és una de les favorites per a uns corredors que busquen fer marca
Corredors en la prova celebrada al Verger 2023 / Kike Aracil

Este diumenge 14 d’abril, El Verger es convertix en l’epicentre de l’atletisme amb la celebració de la XVI Volta a Peu El Verger, organitzada pel Club Sense Pressa El Verger, en col·laboració amb l’Ajuntament i la regidoria d’esports. La carrera, que ja és una tradició en la localitat, oferix un recorregut únic que combina els carrers de la població amb els paisatges naturals que brinda la falda de la muntanya Segaria.

Els corredors de la prova reina tindran el desafiament de completar 9.800 metres dividits en dos voltes; una primera més urbana de 3.400 metres pel cor del Verger, i una segona de 6.400 metres que els portarà pel terme municipal, incloent-hi el Camí de Pego, Camí Cremaella i Camí del Cementeri, abans de tornar al nucli urbà per a travessar la línia de meta al Carrer Cervantes, des d’on també prendran l’eixida a les 10 del matí.

L’organització ha disposat tots els servicis necessaris per a assegurar el benestar i la comoditat dels atletes, incloent-hi guarda-roba i bicicletes prop de la meta, així com dutxes en el Camp de Futbol, a 700 metres de l’eixida i arribada. A més, la calor humana dels espectadors distribuïts al llarg del recorregut es veurà complementat per actuacions musicals i un avituallament final per a tots els participants.

La jornada es completarà amb les carreres infantils a partir de les 12 hores, obrint amb les categories de barrufets i prebenjamins, i continuant amb les competències puntuables que van des de benjamí fins a juvenil, prometent omplir de color i alegria els carrers del Verger.

La XVI Volta a Peu El Verger no és només una competició, sinó una celebració de la comunitat, l’esport i la naturalesa, un esdeveniment que deixa empremta en el cor d’atletes i espectadors per igual.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *