Successos

Extingit l’incendi de Tàrbena després de cinc durs dies de treball

Compartim les imatges del paisatge de les muntanyes a l'interior de la Marina Alta
Paissatge ennegrit i devastat / Vicente Miralles

Extingit l’incendi de Tàrbena després de cinc dies d’ardu treball per part dels diferents cossos de Bombers. Més de 200 efectius que s’han mobilitzat per a lluitar contra les flames i que, per fi, poden descansar.

L’anunci l’ha compartit Bombers de la Dip. d’Alacant a les 19.00 hores d’este divendres 19 d’abril. Un cas difícil de gestionar a causa de l’àmplia i basta quantitat de bosc i, per descomptat, a les condicions climatològiques. La sequera i les altes temperatures, sumades a les ratxes de vents, només van complicar els treballs d’extinció.

L’incendi de Tàrbena en imatges

Un paisatge ennegrit i devastat. Estes són les imatges que deixa, cinc dies després, l’incendi de Tàrbena, que es va originar el diumenge, 14 d’abril, a la Serra Ferrer i que es va propagar per l’interior de la Marina Alta, afectant la zona del Coll de Rates. Un nou colp per a les muntanyes de la comarca.

El foc, controlat des del dimecres 17 d’abril a la nit, ha deixat prop de 700 hectàrees arrasades, i va obligar a l’evacuació de 182 veïns, els quals van tornar a les seues cases al llarg del dimarts, 16 d’abril a la vesprada-nit.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *