Entrevistes

Alfredo Relaño: “Rubiales estava molt protegit per dos motius, per Pedro Sánchez i per Florentino”

Entrevista, a Dénia FM, amb el periodista esportiu qui ha presentat el seu últim llibre ‘366 històries dels Jocs Olímpics’
El periodista Alfredo Relaño en Dénia FM / Alba Alborch

Periodista, col·laborador en programes radiofònics, comentarista en partits de la selecció espanyola de futbol, un dels opinadors més creixents, autor de diversos llibres… I així podríem continuar glossant el currículum del nostre convidat del ‘primer café’, a Dénia FM.

Alfredo Relaño, qui va ser director del diari AS entre 1996 i 2019, amb una àmplia i dilatada trajectòria periodística, en el diari Marca, corresponsal del Mundo Deportivo a Madrid, redactor cap d’esports a El País a Madrid i també es va encarregar de posar en marxa la redacció d’esports de Canal+. I que, cada vegada que pot, s’escapa cap a la “terreta” on té bons amics.

Relaño ha presentat el seu últim llibre ‘366 històries dels Jocs Olímpics’, del qual destaca, entre totes les històries que conta, la del campió olímpic Bruce Jenner, qui anys després es va sotmetre a una operació de reassignació de sexe.

Però, a més, Relaño s’ha pronunciat sobre diferents temes d’actualitat esportiva, com el cas Rubiales, Vinicius, Negreira, el “villarato”, o el VAR.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *