Política

Àngels Grimalt ha pres possessió com a nova regidora per Compromís a l’Ajuntament d’Ondara

L'edil assumirà responsabilitats en Igualtat i Dona, Atenció Social i Cultura
Àngels Grimalt / La Veu d'Ondara

Ahir es va celebrar un ple extraordinari a l’Ajuntament d’Ondara, motivat per la presa de possessió d’Àngels Grimalt Vives com a nova regidora de la Corporació Municipal per al període 2023-2027. Grimalt , que ocupava la quarta posició en la llista de Compromís per a les eleccions municipals de 2023, substitueix Nerea Mallol Lorenzo, qui va renunciar al seu càrrec per motius personals en el ple de març passat.

Durant l’acte, Àngels Grimalt va prendre possessió del seu càrrec sota jurament legal i va rebre el pin distintiu de la Corporació Municipal de mans de l’alcalde, José Ramiro, qui li va donar la benvinguda a l’equip de govern. L’acte va comptar amb una ampla assistència, incloent familiars, amics i membres de Compromís, que van mostrar el seu suport a la nova regidora.

En el mateix ple, es va aprovar la integració de Grimalt als grups polítics municipals, a la Junta de Portaveus i a altres òrgans col·legiats de l’Ajuntament d’Ondara, així com el seu nomenament com a representant de la corporació en diverses institucions. Àngels Grimalt, que ara forma part de l’equip de govern juntament amb PSPV-Compromís, assumirà responsabilitats en Igualtat i Dona, Atenció Social i Cultura, mentre que Jordi Dominguis (Compromís) s’encarregarà de Compres i Contractació, Règim Jurídic i Interior, i Lluís Fornés (Compromís) de Personal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *