Urbanisme

L’Ajuntament d’Ondara inicia les obres per a un nou aparcament al carrer Dénia

Amb 24 places per a cotxes i 5 per a motos, l'espai estarà adaptat i situat a prop de centres educatius
Aparcament Ondara / Aj. Ondara

Ondara ha començat les obres per habilitar un aparcament provisional al carrer Dénia; concretament al número 61. Una vegada finalitzats els treballs de condicionament necessaris, la parcel·la tindrà capacitat per a 24 places de cotxes i 5 de motos.

La parcel·la, de 842 m2, està tancada i sense cap construcció; limita amb els carrers Dénia, Alfatares i Lepanto, i està classificada com a sòl urbà dotacional segons el Pla General. L’obra, amb un pressupost municipal de 18.029 euros (IVA inclòs), tindrà una durada aproximada de 4 setmanes. Els treballs inclouen la neteja del terreny, la regularització dels nivells, l’estesa de saorres, la creació d’accessos des dels carrers Alfatares i Lepanto, l’eliminació de parts del mur per millorar la visibilitat i la il·luminació de tota la zona. L’aparcament comptarà amb il·luminació, senyalització i rampes d’accés.

Aparcament Ondara | Aj. Ondara

Cal recordar que en novembre de 2023, l’Ajuntament d’Ondara va aprovar en la Junta de Govern Local la signatura d’un conveni de cessió d’ús d’aquesta parcel·la per a crear un nou aparcament de vehicles. L’Ajuntament considera molt important disposar d’aquesta parcel·la dins del nucli urbà, especialment per la seua proximitat a centres educatius. Aquesta zona té una gran falta d’aparcament i, en determinades hores, els vehicles aparquen en doble fila a les zones escolars, augmentant el risc d’accidents. L’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, ha destacat la conveniència d’aquesta parcel·la com a aparcament, ja que, al estar buida, es manté com un espai condicionat i preparat per a l’estacionament, estant a més adjunta a un centre educatiu infantil.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *