Educació Província

Xàbia posa en marxa el programa ‘Aula Mentor’ per a la formació en línia d’adults

En col·laboració amb el Ministeri d'Educació, el nou espai ofereix cursos flexibles i personalitzats per millorar les competències professionals
Aula Formació / Aj. Xàbia

El Consorci per a la Recuperació de l’Activitat Econòmica a la Marina Alta (Creama) ha signat un conveni de col·laboració amb el Ministeri d’Educació i Formació Professional, que permet integrar a Xàbia en el programa ‘Aula Mentor’. Aquest és un programa de formació en línia, flexible i amb tutorització personalitzada, dirigit a adults majors de 18 anys que ofereix una àmplia varietat de cursos per a millorar les competències personals i professionals dels participants.

Amb la incorporació de l’Aula Mentor, Creama Xàbia posa a disposició dels ciutadans una aula d’informàtica amb accés a internet en les seues instal·lacions al Portal del Clot, número 2. El personal de Creama administrarà l’aula, atendrà les persones interessades i proporcionarà informació sobre els cursos. Una vegada matriculats, els alumnes podran optar per realitzar els cursos en línia des de casa i acudir a l’Aula Mentor de Creama Xàbia només per a les proves finals del curs.

Després d’esta adhesió, el regidor de Dinamització Econòmica i Creama de Xàbia, Juanlu Cardona, ha subratllat la importància de la formació per accedir al mercat laboral, remarcant que des del govern municipal es prioritza el desenvolupament de les activitats formatives com a mitjà per augmentar l’ocupabilitat local i promoure la igualtat d’oportunitats.

Els cursos de l’Aula Mentor tenen un cost que oscil·la entre 24 a 48 euros, un preu establert pel Ministeri d’Educació. El programa es caracteritza per la seua flexibilitat en els ritmes d’aprenentatge, l’atenció tutorial personalitzada i l’ús de materials dissenyats per a l’estudi a distància mitjançant tecnologies de la informació i la comunicació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *