Esports

Bergeman, Sastre i Cippitelli canteranos del Dénia BC en la final Cadet

La fase final Cadet masculina tindrà com a escenari el pavelló municipal de Segorbe
Gerard Sastre durant la Minicopa del Rei / Dénia BC

Este cap de setmana, el pavelló de Segorbe es convertirà en el centre neuràlgic del bàsquet juvenil valencià, acollint la fase final de la categoria Cadet Masculina Autonòmica. El torneig, que es desenvoluparà des del divendres 26 fins al diumenge 28 d’abril, promet dols intensos amb quatre equips lluitant no sols pel títol autonòmic, sinó també per tres cobejades places en el Campionat d’Espanya de Clubs.

València Basket arriba com el primer classificat i favorit, mantenint-se imbatut durant tota la competició. Li seguixen la Fundació València Basket 2000, Amics Castelló, i Horta Godella, cadascun amb la mira posada a desbancar al líder i alçar-se amb el campionat.

Massi Cippitelli amb una pilota

Dénia tindrà una participació destacada en esta fase final, gràcies a tres dels seus talents locals que han sigut claus en els seus respectius equips. Sam Bergeman del València BC, Gerard Sastre de la Fundació València BC, i Massi Cippitelli del Horta Godella, són els representants de Dénia en este alt nivell de competència. Tots ells compten amb experiència prèvia en fases finals autonòmiques i campionats nacionals, la qual cosa afig un valor significatiu als seus equips.

Sam Bergeman, que es va unir a la Fundació València BC 2000 la temporada passada, ja sap el que és competir en l’àmbit nacional, havent ajudat el seu equip a aconseguir un notable dotzé lloc en l’últim Campionat d’Espanya de Clubs.

Massi Cippitelli, per part seua, va brillar amb una octava posició en la mateixa competició, demostrant ser un jugador crucial per al Horta Godella.

Gerard Sastre, el més jove també va mostrar la seua vàlua en el campionat nacional, portant al València Basket a una respectable sisena posició l’any passat.

Sam Bergeman durant un partit | DBC

Amb este impressionant bagatge i la seua experiència en Campionats d’Espanya de Seleccions Autonòmiques, estos joves prometen emocions fortes i un bàsquet d’alta qualitat a Segorbe este cap de setmana.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *