Successos

Bombers d’Alacant han evitat que l’incendi d’una nau industrial es propagara pel bosc a Vall de la Gallinera

L'edifici es troba abandonat i el foc ja s'ha donat per extinguit
Camió dels bombers de la Diputació / Dip. Alicante

En un eficaç operatiu dut a terme pel Consorci Provincial de Bombers d’Alacant, s’ha aconseguit controlar un incendi en una nau d’indústria agropecuària abandonada en l’altura del Llavaor de Benirama, en la Vall de la Gallinera. L’avís d’emergència es va rebre a les 12:12 hores i els esforços per sufocar les flames continuen en curs.

La pronta intervenció ha sigut crucial per evitar que el foc s’estenguera a la massa forestal propera, representant un risc significatiu de propagació. Es van activar bombers forestals que van treballar de manera preventiva al voltant de la zona afectada, aconseguint confinar el foc únicament a la nau, la qual ha quedat totalment destruïda.

Afortunadament, no s’han reportat ferits com a resultat de l’incendi. En el lloc dels fets, es van desplegar diversos mitjans per combatre les flames, incloent una Unitat de Comandament de Jefatura (UMJ), una bomba urbana pesada (BUP), i una bomba nodrissa pesada (BNP) operada per un equip compost per un sergent, un caporal i sis bombers del parc de Dénia. A més, es va comptar amb el suport de dos mitjans aeris i dues Unitats de Bombers Forestals (UBF), els quals ja han sigut retirats després de realitzar la seua labor.

A les 16.32 hores, el incendi ha sigut estabilitzat, segons informen els Bombers de la Dip. d’Alacant, a les 18.49 hores s’ha declarat com ha controlat; i s’ha donat per extingit passades les 19 hores.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *