Esports

Bona arrancada de l’infantil del CD Paidos Dénia en el play off autonòmic

El club col·legial va tindre victòries en juvenils i infantils i va caure derrotat en cadets
Nata Grimalt amb els seus xics de l'equip infantil / CD Paidos Dénia

L’última jornada disputada pels diferents equips de fútbol sala del CD Paidos Dénia va tindre dos triomfs; per a les formacions juvenils i infantils i la derrota per al combinat cadet.

L’equip infantil, dirigit per Nata Grimalt, va mostrar una actuació dominant en la seua trobada contra el CD Dominicos. El partit va començar amb una exhibició ofensiva per part de l’equip local, que ràpidament es va avançar en el marcador amb un convincent 4-0. Malgrat una breu reacció dels visitants, que van aconseguir anotar dos gols, Carlos Herrera va ampliar l’avantatge abans del descans amb un gol que va establir el marcador en 5-2. En la segona mitat, els infantils van mantindre el control, amb Herrera anotant de nou per a segellar la victòria i Marcos tancant el partit amb un 7-3 final.

L’equip juvenil de Lliga Autonòmica també va eixir victoriós en la seua visita al pavelló de Benimaclet on va guanyar al Colegio Santa Ana. La trobada va ser igualada en la primera mitat, amb el CD Paidos Dénia avançant-se primer, però els locals van aconseguir igualar abans que Bosch posara de nou per davant als visitants amb un 1-2 al descans. En la segona mitat, els juvenils van estendre el seu avantatge amb dos gols addicionals, encara que els valencians van aconseguir marcar un altre punt abans del final, deixant un marcador de 2-4 que reflectia la superioritat del CD Paidos Dénia.

No obstant això, no totes van ser bones notícies, ja que l’equip cadet va enfrontar dificultats en el seu primer partit dels play offs autonòmics. Jugant a casa, els cadets no van poder contindre l’ímpetu del CD Dominicos i van ser superats amb un marcador de 4 a 9, una derrota que subratlla els desafiaments que enfronten en la seua cerca d’èxit en la competició.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *