Successos

Calp decreta tres dies de dol per la mort del jove veí del municipi

La població seguix consternada per l'ocorregut el dilluns al matí
Inspecció ocular / Guardia Civil

Calp ha decretat tres dies de dol oficial per la mort del jove arquitecte, veí del municipi, ahir suposadament assassinat pel seu veí.

L’alcaldessa Ana Sala ha signat un decret, en el qual es declaren tres dies de dol oficial des d’avui i fins al 18 d’abril, ambdós inclosos. Mentre dure el dol oficial, en senyal de condol i respecte, s’establix que les banderes onejaran a mitja asta en tots els edificis municipals; que prendran amb crespon negre. I se suspenen tots els actes públics organitzats per l’Ajuntament a través de qualsevol de les seues àrees o regidories.

La Guàrdia Civil està investigant el descobriment d’eixos dos cossos sense vida en dos domicilis adjacents en la urbanització Maryvilla. Els agents van tindre coneixement per l’avís d’un veí que havia alertat perquè havia escoltat trets d’armes de foc.

De manera immediata, es desplaçaren patrulles de la Guàrdia Civil i de la Policia Local de Calp al lloc indicat. En una primera vivenda es va trobar el cos sense vida d’un home espanyol de 32 anys, mentre que en una vivenda adjacent va ser descobert el cos d’un altre home francés de 45 anys, ambdós cossos presentaven ferides d’armes de foc. En l’últim domicili es va trobar una arma curta de foc. Després de realitzar consulta en la base de dades de la Guàrdia Civil, cap d’ells posseïa llicència per a la tinença d’armes de foc a Espanya.

Una de les línies d’investigació suggerix que l’incident podria estar relacionat amb un conflicte a causa d’uns danys sofrits per un d’ells, qui reclamava la reparació a l’altra part.

Membres de la Unitat Orgànica de Policia Judicial i del Laboratori de la Comandància d’Alacant, juntament amb l’Equip Territorial de Policia Judicial de Calp, es desplaçaven al lloc per a iniciar les investigacions corresponents.

El Jutjat d’Instrucció núm. 2 de Dénia ha sigut designat com l’òrgan judicial competent per a dur a terme les actuacions legals pertinents.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *