Esports

CD Dénia i UD Tavernes van oferir poc futbol (1-1)

Els locals van tindre més possessió de pilota però sense crear massa perill sobre la porteria rival
Renzo amb la pilota envoltat de contraris / Javier Zamora

El camp Diego Mena de Dénia va ser testimoni d’un partit amb més lluita que futbol, on el local i la UD Tavernes a penes van desplegar joc de qualitat, reflectint la tensió d’equips que, encara que no jugaven molt en termes de classificació, sí que barallaven per altres objectius personals. L’empat final, 1-1, va trencar la mala ratxa de tres derrotes dels dianenses, però va deixar la sensació d’oportunitat perduda per a assegurar la permanència.

El partit va començar amb un gol anul·lat als locals per fora de joc, un presagi de la frustració que seria constant per als locals. La UD Tavernes, per part seua, es va avançar sorprenentment en el marcador al minut 22, amb el gol de Joan, establint un joc conservador i ben organitzat que va complicar les aspiracions de l’equip local.

Malgrat tindre major possessió, el CD Dénia va lluitar per a penetrar una defensa visitant ben plantada i a penes va generar situacions de risc. No va ser fins a l’hora de partit quan Renzo, en una de les poques clares dins de l’àrea, va trobar l’empat, donant un respir momentani als aficionats locals.

La dinàmica del partit va canviar lleugerament quan l’equip dirigix per Juanjo Antolí es va trobar amb un jugador més en el camp, després d’una expulsió en els visitants. No obstant això, va ser la UD Tavernes qui va estar a punt d’emportar-se el partit en els últims segons amb un mà a mà que Matías, porter local, va aconseguir desviar heroicament.

Al final, el xiulet no sols va marcar la fi de la trobada, sinó també el reflex d’un Dénia que, encara que aconseguix un punt, encara no pot respirar tranquil en la lluita per la salvació. La pròxima jornada serà crucial i tots dos equips hauran de millorar si volen aconseguir les seues respectives metes en el que resta de temporada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *